FOTOGRAFII DE PORTRET

480 lei

Daca iti doresti imagini pentru portofoliul personal sau de afaceri, portrete pentru social media sau site, o sesiune foto este alegerea potrivita.

Vrei sa iti schimbi imaginea de pe pagina de facebook sau iti doresti fotografii pentru book-ul personal?

Pentru a veni in intampinarea nevoilor tuturor, am creat pachetul de 13 imagini livrate in format digital, optimizate atat pentru print cat si pentru internet. Uita de pozele facute cu telefonul! In schimbul unei investitii minime, vei primi fotografii unice, la calitate exceptionala.

FOTOGRAFII DE  FAMILIE SAU PORTRET

750 lei

Pretul sedintei foto cuprinde prezenta fotografului pentru 1-2 ore impreuna cu voi, selectarea cu rigurozitate si editarea fotografiilor in mod profesional, astfel incat sa fie pregatite atat pentru printat, cat si si pentru internet si retelele de socializare.

Fotografiez cu drag portrete personale, cupluri, familii cu copii si bunici, sesiuni foto de maternitate si nou-nascut.  Sedintele foto au loc in “mediul” vostru sau in aer liber. Pot facilita inchirierea unui spatiu/studio contra unui cost suplimentar.

FOTOGRAFII DE EVENIMENT

de la 1000 lei

Oferta include fotografii pe durata evenimentului vostru din Cluj-Napoca, fie ca este vorba despre fotografierea nasterii, a unei aniversari, baby-shower, evenimentelor din familie sau corporate. Selectarea ulterioara a fotografiilor, editarea profesionala si pregatirea pentru web si print sunt incluse. Pentru evenimente cu durata mai mare de 2 ore se adauga 500 lei pentru fiecare ora in plus.

Pentru oferta personalizata, contacteaza-ma!

FOTOGRAFII BUSINESS

900 lei

Voi fotografia filosofia voastra de afacere, nisa in care va ascundeti se va lumina, veti putea avea fotografii profesionale pentru site si pentru retelele de socializare.
Blogger, arhitect, medic, florist, public speaker, artist…
Lasati-ma sa va spun povestea!

FOTOGRAFII DE BOTEZ

Amintirile din ziua botezului sunt nepretuite. Asta pentru ca e un eveniment unic in viata, emotionant si plin de lucruri minutate. Oamenii nu isi vor aminti peste ani care a fost meniul de la restaurant si nici ce aranjamente florale au decorat biserica, dar fotografiile vor ramane pentru totdeauna.

Daca vreti sa fotografiez doar ceremonia religioasa costa 1000 lei.

Puteti alege sa imortalizati clipele de acasa, de dinainte de ceremonia religioasa impreuna cu evenimentele de la biserica cu 1900 lei.

Sau pot fotografia acasa, la biserica si 2 ore imediat dupa aceea, la petrecerea ce urmeaza pentru 3500 lei. Timpul suplimentar se tarifeaza cu 500 lei/ora.

FOTOGRAFII BOUDOIR

de la 750 lei

Meritati oricand o sesiune foto intima, senzuala care sa va scoata in evidenta calitatile. Fie ca este vorba de un cadou de aniversare, o provocare pentru jumatatea din cuplu sau pur si simplu un mod de a va face sa va simtiti bine, o sedinta foto boudoir va va face sa iesiti din monotonie si va va sensibiliza simturile.