FOTOGRAFII DE FAMILIE

130 euro 

Pretul sedintei foto de familie cuprinde prezenta fotografului pentru 1-2 ore impreuna cu voi, selectarea cu rigurozitate si editarea fotografiilor in mod profesional, astfel incat sa fie pregatite atat pentru printat, cat si si pentru internet si retelele de socializare.

Fotografiez cu drag portrete personale, cupluri, familii cu copii si bunici, sesiuni foto de maternitate si nou-nascut. Imi face mare placere sa fiu prezenta pentru a surprinde primele clipe ale vietii copilasului vostru chiar din maternitate, motiv pentru care ma deplasez si in spital pentru o sedinta foto “fresh 48”.

FOTOGRAFII DE EVENIMENT

de la 170 euro

Oferta include fotografii pe durata evenimentului vostru din Cluj-Napoca, fie ca este vorba despre fotografierea nasterii, a unei aniversari, baby-shower, evenimentelor din familie sau corporate. Selectarea ulterioara a fotografiilor, editarea profesionala si pregatirea pentru web si print sunt incluse. Pentru evenimente cu durata mai mare de 2 ore se adauga 75 euro pentru fiecare ora in plus.

Pentru oferta personalizata, contacteaza-ma!

FOTOGRAFII DE BOTEZ

Amintirile din ziua botezului sunt nepretuite. Asta pentru ca e un eveniment unic in viata, emotionant si plin de lucruri minutate. Oamenii nu isi vor aminti peste ani care a fost meniul de la restaurant si nici ce aranjamente florale au decorat biserica, dar fotografiile vor ramane pentru totdeauna.

Daca vreti sa fotografiez doar ceremonia religioasa costa 170 euro.

Puteti alege sa imortalizati clipele de acasa, de dinainte de ceremonia religioasa impreuna cu evenimentele de la biserica cu 320 euro

Sau pot fotografia acasa, la biserica si 2 ore imediat dupa aceea, la petrecerea ce urmeaza pentru 470 euro. Timpul suplimentar se tarifeaza cu 75 euro/ora.