DESPRE FOTOGRAFIILE MELE
 

1. Unde se desfășoară ședințele foto?

Ședințele foto pot avea loc fie în aer liber, fie într-un spațiu pe care îl alegeți, precum acasă, la birou sau într-un local. Flexibilitatea locației ne permite să capturăm momente autentice și confortabile pentru voi.

2. Cum gestionăm vremea nepotrivită?
Despre “vremea nepotrivită” trebuie spus că este relativă. Ador să fotografiez în diverse condiții meteo, de la zile înnorate și ninsori, până la cețuri misterioase. Acest tip de vreme adesea creează cadre deosebite și vă rog să aveți încredere în experiența mea dacă vă plac rezultatele anterioare. Singura situație în care nu putem fotografia (în afară de fotografierea sub umbrelă sau dintr-un spațiu sigur care nu permite ploii să ne ajungă) este ploaia torențială. În rest, orice altă vreme poate deveni “vremea potrivită” pentru imagini de neuitat.

3. Care este durata unei ședințe foto?
În general, ședințele foto pentru familii durează aproximativ o oră. Acesta este cam intervalul în care cei mici au răbdare să fie fotografiați înainte de a deveni agitați. Pentru ședințele foto doar cu adulți, acest interval poate să se extindă până la două ore, însă și ei pot deveni obosiți și pierde interesul pentru poze după un timp. Planificarea și discuția pe parcursul ședinței ne ajută să ajustăm durata în funcție de confortul vostru.

4. Care sunt costurile unei ședințe foto?
Preturile pentru ședințele foto sunt publicate pe site, la sectiunea de PRETURI De acolo, puteți alege o ședință foto care se potrivește bugetului vostru. Uneori, mai fac oferte speciale în afara tarifelor generale, pe care le anunț pe rețelele de socializare, așadar, vă invit să mă urmăriți și acolo.

5. Câte poze vom primi?
Numărul de imagini incluse în pachet variază în funcție de tipul de ședință foto. Dacă numărul de poze nu este specificat în oferta de pe site, înseamnă că pachetul nu limitează numărul de fotografii și veți primi toate imaginile care au ieșit bine, selectate și editate în stilul meu. Astfel, veți avea toate amintirile frumoase pentru a le păstra și a le împărtăși cu cei dragi.