Faci fotografie de ceva vreme dar nu ti-ai gasit stilul, doresti sa iti extinzi cunostintele, sa iti stabilesti calea si sa iti descoperi punctele forte.
Da, imi suna cunoscut. Nu demult aveam si eu aceleasi trairi. Asta pana cand am descoperit fotografia documentara de care m-am indragostit iremediabil. Au fost nopti intregi petrecute citind si vizualizand testimoniale, incercand diverse metode de editare si selectand mii de poze.
Imi amintesc cand mi-am lansat afacerea. M-au coplesit informatiile care veneau din toate partile, am fotografiat in modul in care toata lumea se astepta sa fotografiez si singurul scop al meu era sa fac poze frumoase. Privind inapoi, m-ar fi ajutat foarte mult o sesiune de mentorat care sa imi dea un impuls sa ma regasesc. As fi putut evita multe dintre obstacolele intalnite in cale.

Sesiunile de mentorat se adreseaza atat fotografilor profesionisti care vor sa exploreze nisa fotografiei documentare cat si fotografilor amatori care doresc sa paseasca pe aceasta cale.

Mentoring 1:1 all secrets revealed

Portfolio review

Descoperirea stilului personal

Cum sa iti atragi clientii ideali

Preturi si contracte

O sesiune foto cu o familie reala

Selectia si editarea fotografiilor

Consultanta ulterioara

Durata: 5 ore

Investitie 300 euro

Mentoring online

Portfolio & site review

Cum sa iti alegi clientii ideali

Preturi si contracte

Metode de editare live

Consultanta ulterioara

Investitie 100 euro/2 ore